Om Os

Danish Supplies er en virksomhed, der leverer kvalitetsprodukter til tatoveringsindustrien, og mere specifikt til de artister, som ønsker at tage deres forretning til et nyt niveau.

Danish Supplies tilbyder ikke websalg, da vi lægger stor vægt på at have en personlig relation til vores kunder. Dette gør vi, da det for os ikke kun handler om at sælge kvalitetsprodukter. Den vigtigste faktor for os er derimod at hjælpe jer som artister til at skabe en bedre helhedsoplevelse for jeres kunder fra start til slut. Vi ved, hvor meget det betyder for kunderne, at der bliver taget hånd om dem og deres projekt fra start til slut.
Hos Danish Supplies har I derfor altid en fast kontaktperson tilknyttet jeres shop, som I har al korrespondance med.

Når I vælger et samarbejde med Danish Supplies, hjælper vi også med at implementere vores produktlinje i netop jeres shop, så kunderne får en endnu bedre oplevelse end tidligere. Dette gør, at kunden vil opleve en gennemsigtig rød tråd fra det minut, hvor de træder ind af døren hos den jeres shop og helt ind til, at de står med deres færdig helede tatovering 4-6 uger efter, at de forlader jeres shop.

Samarbejdet med Danish Supplies og YAYO produktlinjen vil være med til at øge din bundlinje markant.
Kunderne vil opleve, at I som artister virkelig sætter deres dem og deres oplevelse som første prioritet. Jeres kunder behøver ikke at gå til Matas eller andet, da I giver dem alt, hvad de behøver, inden de forlader jeres shop. Dette vil også være med til at gøre at kunderne i en langt højere grad vil lave mund til mund reklame for jeres shop og derved generere flere nye kunder og mere omsætning til jeres shop.

Der hvor Danish Supplies ligeledes differentierer sig er, at vi ved hvor meget tid, det kan tage for artister at gå ind og bestille nye varer mm. og derudover også at holde øje med lagerbeholdningen. Vi har derfor valgt, at lade jer fokusere på det, som I er gode til, hvilket jo er at lave flot kunst til og på jeres kunder! Vi har derfor valgt at føre statistik over hvor meget I i gennemsnit bruger i jeres shop af de varer, som I køber gennem os. Vi kan på den måde forecaste, hvornår I igen skal bruge nye materialer. Vi vil kontakte jer via tlf., når det er ved at være tid igen, og så sørger vi for, at I får den bestilling, som I har brug for.

Danish Supplies går også meget op i at hjælpe de artister, der brænder ekstra meget for deres erhverv, hvorfor vi har introduceret månedens artist, hvor vi vil sætte ekstra fokus på en af de artister, som vi samarbejder med via Instragram.

Derudover fremhæver vi, og viser ugentligt et projekt i blandt alle vores samarbejdspartnere, kaldets ugens projekt. Dette gør vi via vores Instagram profil, for at værket når ud til så mange som muligt.
”Vi ser frem til at hjælpe dig på din vækstrejse!”