Om Os – Danish Supplies

Danish Supplies er en virksomhed som leverer kvalitetsprodukter til tatoveringsindustrien, mere specifikt de artister som ønsker at tage deres forretning til et nyt niveau.

Danish Supplies tilbyder både muligheden for websalg, men også at have en indledende dialog med jeres shop inden, for at kunne finde frem til hvilke produkter der passer til netop jeres shop og ønsker. Det er dog altid muligt at få fat i en fra Danish Supplies for at tage en snak også omkring ønsker ift nye spændende produkter som Du kunne ønske dig på shoppen. Det gør vi, da vi ligger stor vægt på at have en personlig relation til vores kunder og ønsker tryghed og gennemsigtighed hele vejen igennem. Samtidigt med at vi ikke kun ønsker at sælge kvalitetsprodukter men vigtigst af alt at vi ønsker at hjælpe artisterne til at skabe en bedre helhedsoplevelse for deres kunder fra start til slut. Vi ved nemlig hvor meget det betyder for dine kunder at de bliver taget hånd om fra start til slut på deres rejse hos dig.

Du har derfor altid en fast kontaktperson tilknyttet din shop, når du er kunde ved Danish Supplies.
Når man har et samarbejde med Danish Supplies hjælper vi derfor også med at implementere vores produktlinje i din shop på en sådan måde at dine kunder vil få en om noget endnu bedre oplevelse end tidligere. Dette da kunden vil opleve en klar rød tråd fra det minut de træder ind af døren hos jer, og hele vejen til at de står med deres færdig helede tatovering 4-6 uger efter at de forlader din shop.

Samarbejdet med Danish Supplies og Yayo produktlinjen vil være med til at øge din bundlinje markant.
Kunderne vil opleve at du som artist virkelig sætter deres kundeoplevelse i højsædet. Bedst af alt behøver de ikke at gå til matas eller andet, da du giver dem alt hvad de behøver med, inden de forlader din shop. Dette vil også gøre at kunderne i højere grad vil lave endnu mere mund til mund reklame for din shop, og derved genere flere nye kunder, og mere omsætning til din shop.

Der hvor Danish Supplies ligeledes differencer sig er at vi ved hvor meget tid det kan tage for artister at skulle bruge tid på at gå ind og bestille nye varer mm. Samt det at bruge tid på at holde øje med lagerbeholdningen. Vi har derfor valgt at lade jer fokusere på det i er gode til, nemlig at lave flot kunst til jeres kunder! Vi har derfor valgt at føre statistik over hvor meget i, i gennemsnit bruger i jeres studie af de varer i køber igennem os, for at vi på den måde kan forecaste hvornår i igen skal bruge nye materialer. Vi kontakter derfor jer via tlf. når det er ved at være tid igen, og sørger for at i får den bestilling i har brug for inden i løber tør for vare.